Öppna Veckan

Öppna Veckan och lite till...........

 

Nu har vi kommit igång ordentligt, under juli har vi öppet som vanligt lördaga eftermiddag 13-18. Det finns både ett enklare kaffe med kaka och kaffe och saft. Kaker efter vad som inns i naturen och vilket intresse det finns i köket under torsdagen. Vilket gör att det inte kommer att vara samma sak två lördagar efter varanda.

 

 

10-14 augusti kommer vi att vara med under www.oppnaveckan.se vid idrottshuset med djur av olika slag. Vilken verksamhet och exakt hur det kommer att se kommer den som åker till idrotshuset att se.

 

Någon liten vit kanin kommer nog med i alla fall bara för att de är så söta.

 

 

 

Vi kommer även att under 15-16 augusti att ordan horse ride of hope http://www.barncancerfonden.se/1309377753.

 

Under lördagen är det ridning och körning för barn med början på Björnbo och avslutning med grillning i skogen innan en kort ridtur/körtur tillbaka till stallet. Det finns möjlighet för föräldrar att åka bil till skogen och gå sista biten upp till grillen om mna inte vill gå med hela vägen.

 

Söndagne kör vi samma koncept med för vuxna då finns det även möjlighet att de med egna hästar som vill följa med på en uteritt att ansluta.

 

Mera inforation kommer.................

 

22 augusti start vi upp med rid/kör grupper i dagsläget blir det två grupper på förmiddagen 09:30 och 11:00 beroende på antal anmälningar kan det bli kvällsgrupper andra dagar också...............

 

 

Trevlig sommar

 

 

30 jun 2015